ZONGULDAK / KOZLU - Kozlu Namık Kemal İlkokulu

Şbt

Tutum Yatırım ve Türk Malları haftası kapsamında, anasınıf öğretmenimiz ve öğrencilerimiz yerli malı pazarı kurarak, tüm öğrencilerimizde yerli malı hakkında farkındalık oluşturdular.

Şbt

Öğretmenlerimiz öğrencilik yıllarında alçıdan kalıp yaparak, renklendirme çalışmlarını kendi öğrencilerine aktarmaları...

ÖMER HALİS DEMİR KİMDİR?

Ömer Halisdemir, Kahraman Türk askeri. 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığında görevliyken komutanlığı ele geçirmeye çalışan darbe yanlısı Tuğgenerali göğsünden vurarak öldüren ve ardından diğer darbe yanlısı askerler tarafından vurularak hayatını kaybetti..

"Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa Vatandır."

"Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır."

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı hayırlı olsun, mutlu çocuklar her zaman başarıyı yakalar...

May

Öğrencilerimiz Zonguldak Atletizm İl Temsilciliğinin etkinliklerine katılım sağladı.

Tem

Temel Eğitimde 10000 Okul Projesi kapsamında okulumuzda müzik sınıfımızı oluşturduk.